لیست اختراعات جواد آريا تبار


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1390/02/27
تاریخ ثبت: 1391/03/07
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/27
تاریخ ثبت: 1391/03/16
خلاصه اختراع:

طرح «دستگاه كنترل كننده شب ادراري (لباس زير ويژه بيماران شب ادراري)» دستگاهي است كه به وسيله اسفنج هاي فرم دار، با جذب بالا، مي تواند ادرار خارج شده از مجراي ادرار را كه در بيماران شب ادرار به صورت بي اختيار در هنگام خواب خارج مي گردد را جذب كرده و از نفوذ آن به تخت و خارج جلوگيري نمايد و به وسيله سنسور اين امر را تشخيص داده و بلافاصله ويبره را فعال نمايد و باعث هوشياري نسبي بيمار گشته و اختيار بيمار را كه در خواب عميق فرو رفته است را به وي باز گرداند. اين دستگاه شامل دو مدل: مردانه و زنانه مي باشد و در سايزهاي مختلف ساخته مي شود (بزرگسالان و كودكانه)

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/24
مالک/مالکان: جواد آرياتبار
تاریخ ثبت: 1391/09/26
مخترع/مخترعان: جواد آرياتبار
خلاصه اختراع:

خلاصه اي از توصيف اختراع :ماهيچه مصنوعي كنترل بي اختياري ادراردستگاهي است كه بصورت يك لباس زير بوده و قادر است سطح urinary bladderكاربر را اندازگيري كرده و متناسب با آن ادرار را بصورت مكانيكي كنترل نمايد و از طريق ساعت مچي به بيمار اطلاع دهد و همچنين زماني را براي تخليه urinary bladderتخمين زده و به بيمار پيشنهاد دهد همچنين اين دستگاه مي تواند هر زمان كه بيمار نياز داشته باشد سطح urinary bladderبه صورت آنالوگ نمايش داده و هر اطلاعاتي را كه بيمار نياز داشته باشد در اختيار او قرار دهد.اين دستگاه به بيمار اين امكان را ميدهد كه حتي در صورتي كه امكان تخليه وجود نداشت ، بدون هيچ مشكلي تخليه را به تاخير بيندازد و از خروج غير ارادي ادرار جلوگيري مي كند .

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/16
مالک/مالکان: جواد آرياتبار
تاریخ ثبت: 1391/03/16
مخترع/مخترعان: جواد آرياتبار
خلاصه اختراع:

دستگاه آلارم Incontinence دستگاهي است كه بصورت يك لباس زير بوده و قادر است سطح urinary bladderكاربر را اندازگيري كرده و از طريق ساعت مچي به بيمار اطلاع دهد و همچنين زماني را براي تخليه urinary bladderتخمين زده و به بيمار پيشنهاد دهد همچنين اين دستگاه مي تواند هر زمان كه بيمار نياز داشته باشد سطح urinary bladderبه صورت آنالوگ نمايش داده و هر اطلاعاتي را كه بيمار نياز داشته باشد در اختيار او قرار دهد. اين بيماري بطور ناخودآگاه فرد مبتلا را از جامعه كنار زده و باعث مي شود كه اين فرد در شكوفا شدن زندگي روزمره و هر فعاليتي نتواند شركت داشته باشد و از جامعه ترد مي گردد.اين امر باعث سرخوردگي و افسردگي براي بيمار مي شود بدين منظور دستگاهي را طراحي نموده ايم تا بتوانيم با هزينه بسيار كم بدون نياز به هزينه عمل جراحي و پزيرفتن ريسك مربوط به اين مسئله مشكل اين قشر بزرگ جامع را مرتفع ساخته است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/15
تاریخ ثبت: 1389/11/25
خلاصه اختراع:

‏معمولا در محيط هاي درماني ، بيمارستاني تهويه اتاق هاي ، بيماران به خوبي صورت نمي گيرد و يا تهويه هواي اتاق ها جواب گوي هر تخت بيمار نيست، اين امر براي پزشكاني كه مي خواهند بيمار را ويزيت كنند و يا پرستاران و خود بيماران مشكل ساز است ما درصدد بر آمديم كه اين مشكل را بر طرف كنيم. ‏عملكرد تخت هوشمند به اين صورت است كه هنگامي كه گاز و آلايندها ( ميكروب ها ويروس هاي ‏هوازي ، گرد و غبار،مايت ها و... ) در اطراف تخت بوجود آمد سيستم به طور خودكار و اتوماتيك ‏فرآيند تصفيه هوا را انجام مي دهد و ضمن اين كه تخت قابليت اين را دارد كه قد و وزن بيمار را به ‏صورث ديجيتال نشان مي دهد

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/04
تاریخ ثبت: 1390/09/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/23
تاریخ ثبت: 1390/07/20
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/03
تاریخ ثبت: 1390/08/01
خلاصه اختراع:

طرح " سيستم دارويي هوشمند ناركوتيك" سيستمي است جهت تويل گرفتي داروهاي مخدر و آرام بخش كه بجاي انجام نامه نگاري هاي طولاني از آن استفاده مي گردد . اكنون در بيمارستانها براي كاهش درد بيماران از داروهاي مخدر مانند مورفين استفاده مي شود كه بدليل مخدر بودن آن و امكان سوء استفاده از آن دريافت آن از مركز دارويي مراحل خاصي دارد اين مراحل به شرح زير مي باشند : پس از درخواست بيمار مبني بر تزريق ارام بخش ف پزشك پس از معاينه و مطالعه پرونده بيمار ، آرام بخش مناسب براي بيمار را در نسخه نوشته و به پرستار مي دهد . پرستار بايد فرم مربوط به دريافت داروي مخدر را پر كرده و به سوپروايزر بخش تحويل دهد . سوپروايزر پس از بررسي نسخه و درخواست پرستار آنرا تائيد كرده و به پرستار پس مي دهد . پرستار نامه ها را به داروخانه مركزي ارسال مي نمايد و در آنجا پس از طي مراحل اداري و بررسي هاي لازم دارو براي پرستار ارسال مي گردد . پس از تزريق دارو براي بيمار مجددا پرستار فرم تحويل پوكه آمپول را بايد پر كرده و تحويل سوپروايزر بخش بدهد و پس از تاييد سوپروايزر ، پوكه آمپول را روي فرم چسبانده و به مركز دارويي ارسال نمايد . (( اين مراحل بسيار دشوار و زمان بر است و امكان تقلب و حتي گم شدن نامه و ... در آن بسيار زياد است )) اما در سيستم دارويي هوشمند ناركوتيك ، پس از نوشتن نسخه توسط پزشك ، سوپروايزر با وارد كردن اثر انگشت خود ، پرستار را مجاز به دريافت دارو مي نمايد ، پرستار با مراجعه به دستگاه خود پرداز دارو و وارد كردن اثر انگشت داروي تجويز شده را تحويل مي گيرد و پس از تزريق آن به بيمار ، پوكه آنرا به دستگاه تحويل داده و اثر انگشت خود را وارد مي كند مزاياي طرح : 1- سرعت بالا در تحويل دارو به پرستار ٢- عدم نياز به طي مراحل اداري براي دريافت تنها يك آمپول ٣- امنيت فوق العاده بالاي سيستم بدليل كنترل سيستم بوسيله اثر انگشت 4 - پيگيري تحويل پوكه توسط سيستم كه باعث افزايش امنيت سيستم مي گردد . 5- ارتباط با pc و ارسال آلارم هاي لازم به اتاق پرستاري و امكان نظارت كامل به تمام دريافت ما ۶- رضايت بيشتر بيماران در دريافت مسكن ها بدليل سهولت انجام مراحل دريافت

موارد یافت شده: 8